Metody analizy żywności
Budsławski, Józef, Drabent, Zygmunt, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Rok wydania: 1972.
Żywność badanie metody., Podręcznik
Autor
Budsławski, Józef
Drabent, Zygmunt
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Metody analizy żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
1972.
Numer wydania
Wyd. 2 zm. i uzup.
Objętość
403, [1] s. :
Rozmiary
25 cm.
UKD
664+637:543
Hasła przedmiotowe
Żywność badanie metody.
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr.
080
%a 664+637:543
100
%a Budsławski, Józef
245
%a Metody analizy żywności /
250
%a Wyd. 2 zm. i uzup.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 1972.
300
%a 403, [1] s. :
%b il. ;
%c 25 cm.
504
%a Bibliogr.
650
%a Żywność
%x badanie%x metody.
655
%a Podręcznik
700
%a Drabent, Zygmunt
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne